Om Integritetspartiet

Detta är en blog som tillhör Jan Roostal, som vill starta ett nytt borgerligt parti ”Integritetspartiet”. Partiet ska värna den enskilde individens integritet mot staten. FRA-lagen ska skrotas, staten ska inte i någon form få scanna av all digital (mail) trafik. Signalspaning ska tillåtas i etern, mot främmande makt.

Skydda den privata äganderätten på internet. Det ska inte vara möjligt att göra intrång i andras upphovsrätt (stjäla), för att deras verk, film eller musik råkar finnas tillgängliga i digital form.  Läs Christer Sturmarks mycket välformulerade inlägg: www.sturmark.se/item.php?item_id=252

Integritetspartiet skall också verka för att Sverige ska återupprätta försvaret och rättsväsendet. Hela Sverige ska försvaras. Finansminister Anders Borg, säkert duktig på siffror, har ju gått i svensk skola. Där har man avskaffat allt som inte ger en omedelbar ”nytta”, som historieundervisning. Borg vet väl  inte hur det gick förra gången Sverige avskaffade försvaret? Får vi påminna? Järnmalmsexport till Hitler, tyska trupptransiteringar och baltutlämning.

Vad gäller STASI-minister Fredrik Reinfeldt, sägs det att han inte läser böcker, skrämmande! Vad har en sådan person för vyer? Samma syn på makten som Göran Persson, vill ha den, men till vad?

Vill Du vara med och starta ett nytt, i ordets rätta bemärkelse liberalt borgerligt parti? Ett parti som värnar inidividens integritet och vill verka för att staten sköter sina mest grundläggande uppgifter, som vi betalat skatt för, hör av Dig till mig, Jan Roostal på 08-792 34 26, 0733-786957, eller maila via min hemsida: www.roostal.com

Lämna ett svar